onsdag, november 01, 2006




HEROIN BUSTERS - bra crime från Enzo G Castellari med Fabio Testi i huvudrollen. Lysande Goblin-soundtrack med pumpande progressive-funk.

STREET LAW - mer Castellari-crime, denna gång med Franco Nero i huvudrollen. Inte Neros största stund direkt - svagt skådespeleri och rätt platt manus men filmen funkar ändå bra, som actionrökare i alla fall. En hel massa slowmotionscener av klassisk Castellari-typ. Grymt tufft soundtrack med nån slags tung fusion mellan psychrock och agentfunk.

ROBO VAMPIRE - idén att mixa klassisk kungfufantasy med dåraction och vampyrhorror är ju lysande, stoppa sen in lite fånig Category3-humor och en cyborg så är du i hamn. Täånk Bruno Mattei, Cirio H Santiago och Mats Helge på en delirisk opiumbakfylla. Extremt B och knasigt bra underhållning för vänner av knäpp dåraction. Stort plus att vampyrerna förflyttar sig genom att hoppa jämfota.

DEATH WALK WITH HIGH HEELS - giallo med hög sleazefaktor och en underbart krystad och invecklad intrig.

OUTLAW OF GOR - den som är sugen på tramsigt dimensionsresebarbari och har hög tolleransnivå och redan har sett "Beastmaster 3" och "Fånge i det okända" kan gott se denna fåniga fantasyfilm med gott om ostig 80talskänsla. Om inet annat finns här en spexig barbardvärg samt fler än många hårt permanentade 80talsfrippor.