onsdag, december 30, 2009


BLACK DEVIL DOLL FROM HELL(us, 1984)

"This movie would make a porn shop owner/rapist wanna hide the movie behind the counter for fear that he would be judged negatively as a person."
- The Cinema Snob -

Tio minuter långa oerhört långsamma och tattiga förtexter med musik som låter som Butthole Surfers på sitt sömnigaste humör och resten av filmen har ett soundtrack bestående enbart av distat autokomp från nån billig casiosynt, förutom när det är meningen att det ska vara läskigt då har man lagt på några sinustoner så extremt högt mixat att allt annat ljud inklusive dialogen bubblar nånstans i bakgrunden. Jag älskar skräpfilm men ibland blir det helt enkelt för mycket av det goda. Fullständigt retarded från början till slut och jag hittar inte ens ord att beskriva hur dum och dålig filmen är. Tur då att Brad Jones The Cinema Snob har en hel del att säga om filmen och dessutom den goda smaken att visa klipp HÄR. Enjoy!

MAYA (italien, 1989)

Djungelraffel med indianmagi, ritualmord, onda andar och Baywatch-hunken Peter Phelps som går runt och är manlig och hårdhänt. Och så lite lasereffekter på det. Man tackar.

DESTROYER (us, 1988)

Anthony Perkins är regissör för en kvinnofängelsefilm som spelas in på ett gammalt övergivet fängelse. Dessvärre smyger anabolaondingen THE DESTROYER som blev slarvigt avrättad omkring i kulliserna och ställer till med nidingsdåd. Destroyer är svag för stora manliga maskiner så det blir lite spektakulär ond bråd död. Det bästa med filmen är dock omslaget, men det har man ju varit med om förr, om man säger.