tisdag, april 27, 2010


SLUGS (1988)

Här har vi mördarsniglar - the real deal! Snigelhorror av Juan Piquer Simon (Supersonic Man, Pieces, Extraterrestial Visiotors) om en stad som blir invaderad av muterade sniglar med smak för människoblod. Det bjuds på en skönt stiff stämning, en hel del gore och blod, och mängder av sniglar.

SEM STIHIK (1984)

Sovjetisk utopisk sci-fi med en hel del new age-flum. En blomma från rymden förvandlas till en mystisk kvinna som visar sig vara en rymdvarelse som ska lära människorna harmoni och sanningen om de sju elementen: jord, vatten, luft, eld, liv, kärlek, tanke. Denna viktiga kunskap är det enda som kan rädda jorden från nåt slags oklart framtida hot, tror det har med ekologi och solljus att göra. Härligt stel stämning, snygga "future"-bilder och mysigt newage-soundtrack.

TANYAS ISLAND (1980)

Himla skum kanadensisk film med Tanya som lever hippieliv på öde ö med sin otrevligt burduse konstnärspojkvän. När Tanya en dag stöter på en jätteapa vill hon hellre börja hänga med honom än fulingen till pojkvän, ja hon blir till och med förälskad i apan. Nu blir det triangeldrama och svartsjuka, och pojkvännen freakar totalt. Fullständigt vansinne till zoofili-softcore-terror-djungelraffel

STRYKER (1983)

Hederlig postapokalyps från Cirio H. Santigo med tuffa lädermän i tuffa fordon i tråkig ökenmiljö, mystiska dvärgar, explosioner, underjordiska grottor, hårt minimalsynt-soundtrack, segt som fan. Allt är som det ska vara med andra ord.

4 Comments:

Anonymous Ankan said...

Var det inte lite väl länge sedan det skrevs om viktig film här nu?

19 maj, 2010 09:10  
Anonymous Anonym said...

Du har så rätt. Men på sista tiden har de rörliga bilder jag sett huvudsakligen varit tv-serier och mainstreamfilm, helt enkelt på tok för lite viktig film. Kommer nog igång igen.

19 maj, 2010 17:55  
Anonymous Anonym said...

Finns denna på DVD? Vill se!

07 juli, 2010 18:17  
Anonymous viktig film said...

Jodå den finns på dvd. Här tex: http://www.play.com/DVD/DVD/4-/14158984/Slugs/Product.html

08 juli, 2010 20:35  

Skicka en kommentar

<< Home